HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
LEVERING FRA KR 29,-
PRISER HVOR ALLE KAN VÆRE MED
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Yin Yang Smykker

Yin Yang symbolet repræsenterer de kvindelige og mandelige enegier samt den gamle kinesiske forståelse af, hvordan tingene fungerer. Den ydre cirkel repræsenterer "alt", mens de sorte og hvide figurer i cirklen repræsenterer samspillet mellem de to energier, kaldet "yin" (sort) og "yang" (hvid), som forårsager alting til at ske. Yin Yang anvendes i smykker, illustrationer, kunst og design og forbindes ofte med Feng Shui, og Tai Chi, og i høj grad i traditionel Kinesisk Medicin.  Hvis du leder efter et smykke symbol, der repræsenterer perfekt balance og harmoni, bør du overveje at købe yin yang smykker. Yin yang smykker er en fantastisk måde at vise din støtte til enhed og sammenhold på. Det er også en god måde at vise din påskønnelse af balance og harmoni på. Vi har både Yin Yang vedhæng og Yin Yang ørestikker

Yin og Yang smykker er også en fantastisk gave til alle, der værdsætter begreberne harmoni og balance.

preload spinner

Alle Yin Yang smykker leveres i smykke æske. Se flere spirituelle smykker her

Yin og Yang symbolet er et af de ældste symboler i verden. Det siges at repræsentere balancen mellem modsatrettede kræfter i universet. De to halvdele af symbolet repræsenterer perfekt harmoni og balance.

Yin og Yang symbolet er blevet brugt i århundreder som et symbol på perfekt balance og harmoni. I dag bruges det ofte som et symbol på enhed og sammenhold.