HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
LEVERING FRA KR 29,-
PRISER HVOR ALLE KAN VÆRE MED
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Opal smykker

Opal smykker er kendt for deres spektakulære, levende farvespil i mange forskellige nuancer. Opal bliver omtalt som ædelstenens dronning. Ikke alene er den udsøgt og iøjnefaldende, men opal har længe været værdsat som et symbol på troskab, optimisme og uskyldighed. Uanset om du foretrækker en opal øreringe, vedhæng eller armbånd, imponerer denne ædelsten altid og vil være en unik tilføjelse til enhver garderobe. Mousserende blå, grønne og røde farver i lyset kan tage pusten fra dig - at give en elsket en opal i gave vil helt sikkert få dem til at føle sig specielle.

preload spinner

Opal betydning

Navnet "opal" stammer fra sanskritordet "upala", der betyder ædelsten. Den berømte opal er en ædelsten med dyb åndelig betydning. I den gamle indiske mytologi blev regnbuens gudinde forvandlet til en opal for at undslippe sine ubarmhjertige bejlere: Brahma, Vishnu og Shiva! De gamle grækere beundrede dens profetiske og helbredende kraft, og i romersk tid blev den kendt som "opus" - latin for "dyrebar". I dag er denne mystiske ædelsten stadig symbolsk for lykke i ægteskab og oktober fødselsdage og april børn har nu også opal som deres alternative farvede fødselssten.

Opal er en fængslende ædelsten, der menes at kunne sætte gang i kreativiteten og give ro i sindet. Den siges at være forbundet med sakralchakraet og kan hjælpe med at genoprette ubalancer forårsaget af afhængighed eller moderate seksuelle ønsker. Den har været indlejret i europæiske kulturer i århundreder som et symbol på håb, renhed og sandhed, og dens smukke lysskær er længe blevet beundret, men forbliver stadig mystisk - og fremkalder sand hypnotisering hos alle, der ser den!

 

- Opal er en smuk og unik ædelsten, der er perfekt til smykker.

- Opal findes i en række forskellige farver, herunder hvid, sort, blå og pink.

- Opal er typisk skåret i en cabochon, som er en type ædelsten med en afrundet top og en flad bund.

- Opal er typisk indfattet i sølv- eller guldsmykker.

- Opal menes at have mystiske kræfter og siges at bringe held og lykke til dem, der bærer den.

- Opal fremstilles også syntetisk, da det giver en meget prisbillig version af denne meget smukke sten