HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
LEVERING FRA KR 29,-
PRISER HVOR ALLE KAN VÆRE MED
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Tåringe

Siden oldtiden har de gifte kvinder i Indien brugt tåringe for at vise de var gift og i 60'erne kom fænomenet til USA og og pigerne havde blomster i håret og ringe på deres tæer. Idag er tåringe en trendy måde at udsmykke sine tæer på og anvendes både af mænd og kvinder.

Forkæl dine fødder med den nyeste trend inden for tåringe! En tåring er en elegant måde at få alle tæer til at se smukke ud på, uanset alder eller køn. Vælg mellem en række forskellige materialer og designs, der kan bruges alene eller kombineres for at skabe en personlig stil - du skal bare sætte den på en af de fire mindste tæer ved siden af din storetå...

Her er vort udvalg af tåringe der alle er udført i 925 sterling sølv eller forgyldte tåringe med guld tåringe . Alle tåringene er designet således at de ikke slutter ikke helt rundt og tåringene kan derfor tilpasses en tå eller en finger

TIP: Klik på produkt billede for at se detajler

preload spinner

Tåringe har været kendt i århundreder.

Man mener, at tåringe stammer fra Indien, hvor de er blevet brugt i århundreder. I Indien er tåringe ofte lavet af sølv og menes at have religiøs eller åndelig betydning.

 

Tåringe kan være fremstillet af en række forskellige materialer.

Tåringe kan være fremstillet af en række forskellige materialer, herunder guld, sølv, platin og endda diamanter. Det materiale, som en tåring er lavet af, afhænger ofte af den lejlighed, som den bæres til. For eksempel bæres tåringe af guld eller sølv ofte som hverdagssmykker, mens tåringe af platin eller diamanter måske er forbeholdt særlige lejligheder. Vi fører primært tåringe i sølv eller forgyldt.

 

Tåringe findes i mange forskellige stilarter.

Tåringe findes i mange forskellige stilarter, fra enkle bånd til mere udførlige designs som feks med keltisk mønster. Alle vores tåringe er onesize

 

På hvilken tå bruger man en tåring?

Mens de fleste mennesker tænker på at bære tåringe på anden tå, kan de faktisk bæres på alle tæer excl. storetåen. Anden tå vælges ofte, fordi det er den længste tå og derfor giver det bedste lærred til at vise ringen frem. Nogle mennesker foretrækker dog at bære deres tåring på første tå eller endda på tredje tå.

 

Der er et par ting, man skal huske på, når man vælger en tåring.

Når du vælger en tåring, er der nogle få ting, du skal huske på, f.eks. til hvilken lejlighed den skal bæres, og hvilken stil du foretrækker. Derudover er det vigtigt at sørge for, at ringen sidder ordentligt, så den er behagelig at have på og ikke falder af.