Øreringe online - Guldøreringe & Sølv øreringe

Øreringe - det sidste pift til dit udseende. De fuldfører din stil og udstråling. Der er øreringe til alle lejligheder - til brug på arbejde, udflugter, brylluper, en aften i byen, eller en dag på stranden. Men kender du øreringenes historie?

Mennesket har brugt øreringe i mere end 5000 år. I 1991 blev der i en østrigsk gletsjer fundet en mumificerede krop. En test viste at mumien var over 5000 år gammel og kroppen havde hullede ører og disse huller var blevet udvidet til 7-11mm i diameter- altså måtte det være et tegn på at personen havde anvendt øreringe.
 


- Klik på nedenståede øreringe kategorierHos smykke-online.dk har vi et stort udvalg i øreringe udført i sterling sølv, guldøreringe og forgyldt sølv (18 karat guld). Vi har øreringe i mange designs og størrelser lige fra sølv ørekroge, sølv ørestikker, sølv Kreolerr, bling bling øreringe eller sølv hoops. Alle vore flotte øreringe leveres i en gave æske.

I 3000 f.Kr. angives det, at man anvendte to typer af øreringe: Hoops og Kreol ligende øreringe. Fra ca. 1600 f.Kr. til 1100 f.Kr. i Egypten, blev ørepropper meget moderne. Disse typer af piercinger og øreringe ses på fx kong Tutankhamen.

De første par øreringe er dateret tilbage til 2500 f.Kr. og kun de rige og de kongelige havde råd til dyre smykker dengang.

Så i hele menneske historien har øreringe været et favorit smykke og bemærkelsesværdigt er det mænd der sandsynligvis var de første til at bære øreringe